prestationspsykologi.

Lär dig vända det negativa tänkandet och skapa dig ett eget framgångskoncept.

Har du kört fast? Eller kan du inte prestera lika bra på tävlingsbanan som på träning?

 

Anna arbeta sedan juni 2021, en dag i veckan med motiverande samtal och KBT terapi för både idrottsmän och "vanliga" människor som önskar göra förändring i sitt liv på Din Kiropraktor i Falkenberg. Fokus i samtalen ligger på det enkla påstående att det bara är "du som skriver din egen historia"...

 

Boka en tid med Anna här - så får du möjligheten till att under en timmes tid, skapa dig ett individuellt framgångskoncept inom det område som ligger just dig varmt om hjärtat. Samtalen har som syfte att kartlägga dina utvecklingsområden och belysa dina styrkor samt att rikta ditt fokus mot det du vill verkligen drömmer om att göra. Därefter påbörjas förändring av dina beteenden mot det önskade målet. Samtalen går även bra att genomföra digitalt via Teams eller FaceTime.

Välj vad du vill  göra - Agera för att genomföra det - och du kommer få resultat

Du kan även boka en inspirerande föreläsning om hur just du, eller hur du tillsammans med ditt lag kan påverka er egen framgång bara genom att ändra ert förhållningssätt till er egen och gruppens prestation. 

Anna föreläser på olika ridklubbar och ridskolor runt omkring i Sverige om personlig utveckling, motivation, självförtroende och självkänsla, utveckling och prestation. Det finns även möjlighet till att boka Anna för individuell stöttning och rådgivning vad gäller tävlingsplanering, tävlings- upplägg och motiverande samtal.

Inga drömmar är för små eller för svåra, vägen dit börjar med bara ett enda litet steg.

 

Vilket är ditt?

Läs mer om Annas träningsfilosofi i HIPPSON

Pendel