Hästhotell, Utbildning & Rehab

På vår familjära anläggning strax utanför Varberg och precis intill havet i Björkäng, kan vi erbjuda helhets lösningar för dig och din häst när du skall på semester, behöver uppstallning vid tävling eller vill lämna bort din häst för försäljning eller utbildning.

Hästhotell

Skall du resa bort? Vi tar hand om din häst under tiden. Hos oss kan du tryggt och säkert lämna din häst när du skall iväg och resa eller när du inte kan ta hand om den själv. Vi erbjuder dig helhetslösningar bestående av uppstallning, hage, ridning, högkvalitets foder och daglig personlig omvårdnad under tiden som den behöver tillsyn.

 

Fast pris: 500 kr / dag inklusive moms.

 

 

Rehabstall

Vi har ett gott samarbete med legitimerad veterinär och hästtandläkare Jeanette Odlander från Neovet och equiterapeut Viveca Ewards (Equi-Body-Balans) från Svensk Hästrehab. Samarbetet medför att vi kan hjälpa din häst efter skada. Vi har olika rehabpaket som är individuellt anpassade efter just din hästens behov för  att hjälpa den att långsamt och säkert komma tillbaka till sin egna individuella prestationsförmåga igen.

 

Både Viveca och Jeanette kommer dessutom regelbundet till vår gård för att utföra diverse olika behandlingar.

 

Pris beror  på upplägg samt tidsaspekt. Hör av er till oss för mer information eller när vi har besök av Jeanette och Viveca nästa gång.

Utbildning & tillridningsstall

Vi arbetar med tillridning och vidareutbildning samt tävling av andras hästar och ponnys Vill du till exempel ta nästa steg i din utbildning eller i din tävlingskarriär? Vi hjälper dig. Tillsammans med dig som hästägare tar vi ett helhetsgrepp om dig och din häst som ekipage samt era gemensamma mål och drömmar och skapar utifrån detta en plan för hur ni skal kunna nå dit ni vill.

 

Pris beror på upplägg samt tid av utbildning, välkommen att kontakta oss för mer information.

Försäljning & Förmedling

Hos hos hittar du ett brett nätverk inom svensk och internationell ridsport inom både hoppning, dressyr och fälttävlan. Vi kan förmedla hästar och ponnyer för hobby och för den som gör en elitsatsning.  

 

Pris vid försäljning eller vid förmedling baseras antingen per dag eller på en fast avgift av 10 % på försäljningssumman. Välkommen med att maila oss för mer information.