2021

AM0I7574.jpg
AM0I8064.jpg
Alla foton på denna sida ägs av Fredrik Jonsving, fotona på denna sida får ej användas utan fotografens tillstånd.
Vad blir resultaten om unga ryttare tidigt tränas av ett gediget och engagerat team?  Vad händer med en dressyrryttare när denna tränar terräng och hoppning samtidigt som de tävlar i dressyr? Kan en hoppryttare bli modigare och starkare av att tränar dressyr och terräng? Och hur sjutton lär man egentligen en fälttävlansryttare att rida banhoppning som en riktig hoppryttare...?
 
MiDi består av 26 stycken tjejer och killar från södra Sverige - gemensamt för dem alla är att de har en önskan samt vilja tillsammans med stora drömmar. För att nå sina drömmar har ryttarna fyra kunniga tränare/mentorer till sin hjälp - varje tränare och mentor har en gedigen erfarenhet i dressyr, hoppning och fälttävlan på landslagsnivå. Tränarna och mentorerna utvecklar och stöttar ryttarna under ett års tid i inspirerande föreläsningar och i träning av ridsportens tre discipliner; dressyr, hoppning och terräng - oavsett vilken deras individuella inriktning är.
MiDi young riders är en tränar-/mentor samverkan som leds av hopptränaren Ulrika Bidegård och fälttävlanstränaren Anna Felé, tillsammans med fälttävlansryttaren och influencern Pontus Hugosson.
 
MiDi är en elitsatsning för ungdomar 12 - 20 år som kräver hårt arbete, mångsidig rid- och hästkunskap, struktur och målfokus. En satsning som bygger på prestigelöshet, gemenskap och delad glädje för att kunna nå målen;  - en plats i landslaget, att få rida NM/EM eller fortsatta studier på Flyinge eller Strömsholm.​
 
AM0I7427.jpg
Ulle.jpg
Ulrika Bidegård, Pontus Hugosson & Anna Felé är mentorerna som guidar MiDi ryttarna på vägen mot framgång.
Foto: Fredrik Jonsving
  • Black Facebook Icon
  • www.instagram.com/midiyoungr
Vill du veta mer om MiDi ryttarna? Följ dem på Instagram under @midiyoungriders och på Facebook. Där uppdaterar vi ständigt med nya bilder från tävlingar, våra gemensamma träningar och annat kul som vi hittar på.
138A0244.jpg
AM0I8150.jpg
Alla foton på denna sida ägs av Fredrik Jonsving, fotona på denna sida får ej användas utan fotografens tillstånd.
AM0I7541.jpg
Lux cheval liggande.jpg
AM0I8140.jpg
Vill du veta mer om våra MiDi ryttare? Följ dem på Instagram under @midiyoungriders och på Facebook. Där uppdaterar vi ständigt med nya bilder från tävlingar, våra gemensamma träningar och annat kul som vi hittar på.
Tränar- och mentor teamet i MiDi 2017 - 2019 bestod av; Ulrika Bidegård, Frida Andersén, Marina Örneborg och Anna Felé. Saknas på bilden gör Sandra Gustafsson, Robin Ingvarsson samt Felicia Brundin
I ett avsnitt av Fälttävlanspodden kan du få veta mer om Anna Felé och MiDi youngriders
  • Black Facebook Icon
  • www.instagram.com/midiyoungr