top of page

Kom på ridläger i sommar!

WzsTnVQBRCOR9GDL9g2Vjw_edited_edited.jpg
Gymkhana_edited.jpg
matdax_edited.jpg
hos pontus_edited.jpg
Kalle på läger_edited.jpg

Ridläger hos oss är exklusiva och anpassade för 6 stycken elever åt gången. Vi värdesätter de mindre grupperna både i undervisningssyfte och i gemenskapen. Mindre grupper ger oss mer tid för att umgås med varandra och skapa riktigt trevliga kompisrelationer på lägret men även i framtiden.

Ett ridläger hos oss inkluderar alltid en spännande långhelg, där vi startar med ankomst runt lunch på fredag och stannar till lunch på söndagen. Vi rider ett pass på fredag och söndag samt två pass på lördagen. Hos oss tränar man alla grenar, enskilt eller i en mindre grupp; dressyr, hoppning och terräng. I mellan ridpassen har vi femkamp och löser en mordgåta. Självklart åker vi och köper godis i en av Sveriges bästa godisaffärer samt badar i havet eller i pool. Med de lite mer rutinerade ridlägergrupperna brukar vi åka till Pontus Hugosson på andra sidan av Kungsbacka i Älvsåker, för att hoppa terräng den sista dagen innan hemgång.

Boendet sker i vår 6 manna stuga. Stugan är fräsch med 6 stycken sängar samt mindre kök med rinnande vatten och kylskåp. Ni behöver inte ta med några sängkläder, men gärna en handduk. Ni har era hästar i våra utestall, och det finns en egen hage till varje box/häst som kommer på läger. Strö ingår i avgiften och ni tar med er kraftfoder, grovfoder samt vattenhinkar. Det finns även en sadelkammare som går att låsa. Dusch finns i vårt hus. Glöm inte badkläder och pengar till godis!

Sommaren 2024 kommer vi att ha 3 stycken läger för ungdomar och barn.

OBS! Det brukar bli fullt väldigt fort! Så var på hugget och anmäl omedelbums!

Välkomna med er anmälan!

Anna, Per & Evelynn

samt katter & hästar på

Kantagårdens Lantbruk

Ungdomsläger 14-17 juni            Ungdomsläger 5-7 juli            Ungdomsläger 26-28 juli

6 platser per läger, 4800 kr/läger inklusive moms

Anmäl till: may_i_do_it@hotmail.com

 

Vanligen ange namn på ryttare och ponny/häst sant personnummer och telefonnummer till förälder i er anmälan.

 

Anmälan är bindande, handpenning om halva lägeravgifter skall betalas i samband med att du får bekräftelse på din anmälan.Hela summan skall vara betald senast 2024-06-01.

Observera att du inte har en plats på lägret innan bekräftelse är skickad på din anmälan och handpenning är betald. Enbart halva avgiften betalas tillbaks utan giltigt läkarintyg/veterinärintyg. Anmäl specialkost vid anmälan. Deltagande sker på egen risk!

bottom of page